CN 340 km. 1063 Alcanar - Platja -- Tarragona, Catalunya, Spain
977 73 71 65 - info@campingcases.net

Contacte

Bar - Restaurant - Terrassa

El càmping disposa de bar obert tots els dies de les 8 del matí a les 12 de la nit i els dissabtes de ball fins a la matinada. Esmorzars, vermuts i berenars són una bona opció per qualsevol dels dies que passi de vacances. Podrà gaudir de partides al billar, al ping pong, a les màquines recreatives o fer partides de cartes en un ambient agradable i distés.

Podrà prendre les seves copes a l’àmplia terrassa de que disposa el bar, molt tranquil·la i situada a l’ombra d’una vegetació molt frondosa. Tots els dissabtes d’estiu té l’oportunitat de gaudir d’una actuació musical fins a la matinada.

Al nostre restaurant tindrà l’oportunitat de provar les millors paelles de la zona. Ja sigui marinera o l’especialitat de la casa paella “Càmping Cases” estem segurs de la seva satisfacció.
Disposem de menú diari o menjar a la carta on podrà gaudir de les nostres “fideuàs” entre molts d’altres plats.
Per que pugui gaudir dels àpats on vostè millor vulgui disposem d’un local per a unes 50 persones i l’oportunitat de menjar a la terrassa. Igualment podrà encarregar paelles, fideuades, pollastres a l’ast i patates per emportar al teléfon 977-737165